Nyheter

 

2017-02-04

Metrolog XG kommer inte att utvecklas mer och även HF kommer att minskas framöver.

 

2015-07-15

Metrolog XG 14.004 släpps.

 

2014

Metrolog XG är nu uppe i version 14.001.

Form & läge har ändrats till samma motor som i X4.

 

 

Metrolog XG

Detta är en välbeprövad mjukvara som används av de flesta bil och flygplans-tillverkare världen över. Den har kommit att bli en standard för detta segment av industrin. Mycket kraftfull men ändå enkel att använda. Stödjer i stort sett all utrustningar på marknaden genom mjukvaruinterface. Ser likadan ut oavsett om ni använder mätarm, laser tracker eller styrd mätmaskin. Detta ger minimalt behov av utbildning och maximal flexibilitet.

 

 

Cloud of Points

Med denna option så kan ni använda laser skanner i alla dess former för att fånga in punktmoln i Metrolog XG. Dessa punkmoln kan sedan enkelt filtreras och redigeras direkt i Metrolog. Plocka sedan ut önskade element ur molnet på ett enkelt och kraftfullt sätt.

 

 

Gear module

För er som mäter mycket kugghjul så är detta ett måste. Med denna option i XG så kan ni mäta kuggar enligt industri-standard med anpassade rapporter mm. XG skapar själv CAD-modell utifrån era inmatade värden. Går att använda ihop med vanlig brytande prob, släpande prob, med mätmaskin, laser tracker och mätarm.

 

 

Blade module

Specialutvecklad option för mätning av vingar, propellrar mm. Även här är allt anpassat enligt industristandard.