Vi erbjuder service och kalibrering av de flesta typer av mätmaskiner. Vi justerar också kompenseringen där så är möjligt. Även mekanisk justering utförs. Nedan finner ni några exempel på vilka typer av utrustningar vi tar oss an.Vi erbjuder ackrediterad kalibrering av mätmaskiner enligt ISO10360-2 standarden med hjälp av laser och passbitar. Omfattning och bästa mätförmåga finner ni här.

Några exempel på objekt är manuella och styrda mätmaskiner av typerna bridge, horizontal arm, gantry och twin.

Vi servar de flesta typer av maskiner också, och har mycket god kännedom av service på många märken. Vi tillhandahåller även reservdelar till de vanligast förekommande märkerna på marknaden.

Vi erbjuder ackrediterad kalibrering av planskivor enligt standarden DIN 876.

Från små granitskivor till stora gjutjärnsskivor. Omfattning och bästa mätförmåga

finner ni här.Vi verifierar mätarmar av olika slag ute hos kund. Detta gör att ni slipper skicka iväg er arm och vara utan den en längre tid. Så om ni vill verifiera er arm innan ni eventuellt skickar iväg den för kalibrering så kan vi fixa det.Vill ni ha er laser tracker verifierad så kan vi erbjuda det direkt ute hos kund. Även här slipper ni att skicka iväg er utrustning och är utan er tracker minimalt med tid. På vissa trackers kan vi även justera kompenserings-filerna.

Vid eventuella klagomål gällande utförd kalibrering, kontakta oss på klagomal@psnab.se för att få vår rutin skickad till er.